Přijatá zpráva - výzva

Zadávací řízení Výkon činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi při přípravě a realizaci stavby "Stavební úpravy vojenské ubikace na horskou chatu"
Odesílatel Lenka Králová
Organizace odesílatele Město Domažlice [IČO: 00253316]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 28.05.2024 09:34:47
Předmět Výzvak podání nabídky.

Vážení,

v případě Vašeho zájmu Vás tímto žádáme o předložení nabídky na Výkon činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi při přípravě a realizaci stavby „Stavební úpravy vojenské ubikace na horskou chatu“, a to v odborném provedení všech s tím souvisejících činností v rozsahu stanoveném zákonem č. 309/2006 Sb., kterým se upravují další požadavky bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v pracovněprávních vztazích a o zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při činnosti nebo poskytování služeb mimo pracovněprávní vztahy (zákon o zajištění dalších podmínek bezpečnosti a ochrany zdraví při práci), ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o BOZP“) a prováděcími předpisy k zákonu o BOZP, zejména nařízením vlády č. 591/2006 Sb., o bližších minimálních požadavcích na bezpečnost a ochranu zdraví při práci na staveništi.
Předmětem stavby s názvem „Stavební úpravy vojenské ubikace na horskou chatu“ jsou stavební úpravy původní vojenské ubikace na Čerchově. Objekt bude přestavěn na horskou chatu, ve které se bude nacházet muzeum, restaurace (stravování) a ubytování. Součástí stavebních úprav objektu je i vybudování nové venkovní terasy a parkoviště. Objekt bude nově napojen na elektřinu a vodu. K likvidaci splaškových vod bude využívána jímka, která se bude vyvážet. Dešťové vody budou vsakovány to terénu.

Předpokládaný termín zahájení stavby: 01.07.2024
Předpokládaný termín dokončení stavby: 01.07.2025
Termín dokončení díla včetně jeho řádného předání: nejpozději do 12 měsíců od předání staveniště
Předpokládaná hodnota realizace stavby je 19.357.862 Kč bez DPH.
Nabídky se podávají výhradně v elektronické podobě prostřednictvím elektronického nástroje na URL adrese:
https://zakazky.domazlice.info/contract_display_930.html

Nabídka bude obsahovat:
- vyplněný a podepsaný návrh příkazní smlouvy o výkonu činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi vč. přílohy,

Nabídky budou hodnoceny podle nejnižší nabídkové ceny v Kč bez DPH.


Předem děkujeme za podané nabídky.