Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Výkon činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi při přípravě a realizaci stavby „Novostavba mateřské školy Petrovická“
Odesílatel Lenka Králová
Organizace odesílatele Město Domažlice [IČO: 00253316]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 09.03.2020 15:10:20
Předmět Výzva k podání nabídky

Vážení,
v případě Vašeho zájmu Vás tímto žádáme o předložení nabídky na Výkon činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi při přípravě a realizaci stavby „Novostavba mateřské školy Petrovická“, a to v odborném provedení všech s tím souvisejících činností v rozsahu stanoveném zákonem č. 309/2006 Sb., kterým se upravují další požadavky bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v pracovněprávních vztazích a o zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při činnosti nebo poskytování služeb mimo pracovněprávní vztahy (zákon o zajištění dalších podmínek bezpečnosti a ochrany zdraví při práci), ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o BOZP“) a prováděcími předpisy k zákonu o BOZP, zejména nařízením vlády č. 591/2006 Sb., o bližších minimálních požadavcích na bezpečnost a ochranu zdraví při práci na staveništi.

Předpokládaný termín realizace stavby: 27.04.2020-27.06.2021
Předpokládaná hodnota realizace stavby je 25.853.084,25 Kč bez DPH.

Vaši nabídku zašlete v uzavřené a zapečetěné obálce označené názvem veřejné zakázky Výkon činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi „Novostavba mateřské školy Petrovická“ nejdéle do 25.03.2020 do 10:00 hodin na adresu: Městský úřad Domažlice, náměstí Míru 1, 344 20 Domažlice, nebo osobně na podatelnu Městského úřadu Domažlice, č. dveří 106. Nabídka bude obsahovat vyplněný krycí list nabídky, vyplněný koncept příkazní smlouvy (vč. přílohy), osvědčení o odborné způsobilosti k činnosti koordinátora BOZP a kopii výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm účastník zapsán, či doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci. Nabídka bude svázána či jinak zabezpečena proti manipulaci s jednotlivými listy.

Předem děkujeme za podané nabídky.